Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis a mers la Neptun să inspecteze vila de protocol

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis pare interesat de un loc în care să își petreacă concediul vara aceasta, motiv pentru care a efectuat, miercuri, o vizită fulger la Neptun pentur a inspecta vila de protocol de acolo. Aceasta este prima vizită a șefului statului pe litoral de la alegerea sa în această funcție.

Iohannis pare interesat să se bucure și el de vila de protocol de la Neptun, unul dintre locurile preferate ale fostului președinte Traian Băsescu. Șeful statului a efectuat o vizită fulger pentru a inspecta locul și a da ultimele indicații pentru pregătirea acesteia în vederea unei viitoare vacanțe. 

Vizita președintelui ar fi trecut neobservată, aceasta nefiind anunțată în agenda zilei de miercuri, dacă unii dintre turiștii aflați pe litoral nu ar fi surprins coloana oficială în drum spre Neptun, scrie rtv.net.

Neptun a fost staţiunea preferată a fostului preşedinte Traian Băsescu. În cei zece ani de mandat, acesta a fost prezent la Neptun în fiecare vară.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE