Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis explica de ce a cerut reexaminarea Codului Fiscal

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Romania are nevoie de relaxare fiscala, insa conteaza foarte mult maniera in care se realizeaza aceasta, iar pentru consolidarea performantelor recente politicile fiscal-bugetare trebuie sa fie sustenabile, a fost mesajul transmis miercuri de presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Conferintei Stiintifice Anuale a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate - ERMAS 2015, care are loc la Cluj-Napoca.

''Recent, am solicitat Parlamentului reexaminarea Codului fiscal. Am facut acest lucru cu motivatia prudentei si responsabilitatii in plan fiscal-bugetar. Romania are nevoie de relaxare fiscala, insa conteaza foarte mult maniera in care se realizeaza aceasta. Pentru consolidarea performantelor recente, politicile fiscal-bugetare trebuie sa fie sustenabile. Dezvoltarea reala, calitativa se obtine prin politici economice bine gandite, care depasesc interesele politice si rezolva problemele profunde ale economiei noastre'', a declarat presedintele, care a fost reprezentat la eveniment de consilierul prezidential Cosmin Marinescu. Seful statului a salutat evenimentul care prilejuieste intalnirea economistilor romani din strainatate, spunand ca este ''nu doar un motiv de comuniune si regasire a colegilor de profesie, ci si o ocazie speciala de dezbatere a ideilor economice''.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE