Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis se inconjoara de Grupul de la Sibiu

Postat la: 13.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, România a redevenit "rosie", cu o victorie zdrobitoare a PSD, care e la numai 9 mandate diferenta de a avea majoritatea in Parlament, fapt nemaiintalnit de pe vremea FSN.

Interesant este ca PNL a castigat in numai trei judete, in Sibiu, in Alba si in Cluj, iar UDMR in patru judete: Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare. Dar cel mai interesant este ca dupa demisia Alinei Gorghiu, impusa de Iohannis la conducerea PNL (la vremea ei), presedintele o propulseaza acum pe Raluca Turcan (provenita din PD-L), originara din Sibiu (acolo unde Iohannis a fost primar). Daca punem la socoteala ca si Laura Codruta Kovesi e din Sibiu si, la randul ei, actioneaza la comenzile de la Cotroceni, putem spune ca presedintele se inconjoara de un "Grup de la Sibiu", asa cum PSD a avut odinioara "Grupul de la Cluj". Dar sa nu uitam ca "Grupul de la Cluj", sub o alta coloratura se poate structura si in PNL, acolo unde si Emil Boc (primarul Clujului) si-a anuntat disponibilitatea pentru presedintia partidului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE