Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Iohannis vrea să schimbe şefii SPP şi STS

Postat la: 08.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Administraţia Prezidenţială a anuntat ca mâine se va întruni Consiliul Suprem de Apărare a Tarii (CSAT), dar nu se ştie inca care va fi ordinea de zi. Potrvit informaţiilor deţinute de ZIUAnews, preşedintele Klaus Iohannis ar intenţia sa anunţe schimbare şefilor unor servicii secrete, cum ar fi STS si SPP, dar si numirea unui nou sef la SIE in persoana lui Mihai Stănișoară.

De fapt, schimbarea unor şefi de servicii secrete a fost anticipata de Klaus Iohannis imediat dupa instalarea la Cotroceni, când a anunţat ca mai multe servicii secrete îşi vor schimba conducerea pana la iunie 2015. Trebuie precizat ca şefii SPP si STS, Lucian Pahontu si Marcel Opriș, sunt la butoanle acestor instituţii de zece ani, adică imediat dupa ce Traian Băsescu a ajuns preşedinte al României. Totodată, membrii CSAT ar putea discuta mâine si unele subiecte care ar viza ar viza siguranţa naţională printre care si problema pădurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE