Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ion Iliescu: Românii au comparat performanţele Guvernului Ponta şi performanţele Guvernului Cioloş

Postat la: 13.12.2016 - 10:45 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca românii au comparat performanţele Guvernului Ponta şi performanţele Guvernului Cioloş şi au votat în consecinţă.

"Vreau să îi felicit pe membrii şi simpatizanţii Partidului Social Democrat pentru victoria deosebit de clară din alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie a.c. Este o victorie a solidarităţii, lucrului în echipă, a unui program clar de guvernare, după o campanie pozitivă. PSD a oferit alegătorilor o miză, cu adevărat importantă pentru viaţa lor. Iar răspunsul românilor a fost pe măsură. Este un răspuns care onorează, dar care şi obligă. România s-a schimbat în aceşti ani. Este o schimbare în bine. Oamenii încep să se mobilizeze şi în jurul unor teme care privesc viaţa lor de zi cu zi, teme cât se poate de concrete. PSD a dovedit, tot în aceşti ani, cu toate problemele pe care le-a întâmpinat, două lucruri importante: că ştie să guverneze şi că are o gândire economică structurată, orientată spre creştere economică şi dezvoltare, cât şi oameni capabili să o aplice. Acum, că îi revine sarcina guvernării, trebuie să consolideze ce a făcut bine în cei trei ani cât s-a aflat la guvernare. Românii au comparat performanţele Guvernului Ponta şi performanţele Guvernului Cioloş şi au votat în consecinţă", a scris Ion Iliescu pe blogul personal.

El s-a arătat convins că PSD va găsi cele mai bune soluţii pentru ocuparea posturilor de ministru. "În calitate de cetăţean, în primul rând, aştept de la viitoarea guvernare o atenţie mai mare faţă de problemele sociale, pentru că sărăcia este o mare problemă pentru societate. Consolidarea funcţionării democratice a ţării este iarăşi o prioritate. Românii trebuie să simtă că drepturile şi libertăţile lor sunt apărate şi respectate. Responsabilităţile PSD sunt la fel de mari ca aşteptările cetăţenilor. Sunt convins că partidul nu-i va decepţiona pe cei care l-au votat. Cum sunt convins că va guverna în logica interesului comun al naţiunii române. Cred că am reuşit, într-un sfârşit, să înţelegem că abordarea conflictuală a raporturilor între forţele politice şi între instituţii nu aduce nimic bun. Este nevoie de cooperare, de dialog, de respectul poziţiei celuilalt, de consultarea permanentă a societăţii şi a partenerilor sociali. Felicitând încă o dată PSD, partid de care sunt legat şi alături de care am dus lupta pentru democratizarea României, pentru integrare europeană şi euroatlantică, îi urez succes la guvernare", a arătat fostul preşedinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE