Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Sandu va candida pentru șefia COSR, susținut de tandemul Petrache-Dobrescu

Postat la: 14.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Surse din olimpismul românesc au declarat pentru ProSport că preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sandu Ion, va candida la alegerile pentru postul de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, alegeri care vor fi organizate în jurul datei de 15 noiembrie. Miliardarul arădean e susţinut de Alin Petrache şi de Ioan Dobrescu, oameni care au încercat să-l convingă să candideze pe Mihai Covaliu.

Preşedintele de la FR de Scrimă ar fi refuzat, iar cei doi s-au orientat către fostul sprinter. Potrivit Forbes, în 2011, Sandu Ion avea o avere de 20 de milioane de dolari. În mandatul lui Sandu Ion, faţa atletismului a fost brăzdată de nenumărate scandaluri: de la sportivi obligaţi să se pregătească cu o serie de antrenori apropiaţi conducerii FRA, până la episoade cu atleţi depistaţi pozitiv.

La 29 august, Alin Petrache a demisionat din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, pentru neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, mai exact câştigarea a 6-8 medalii. România a participat cu 96 de sportivi şi 7 rezerve la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în perioada 5-21 august, şi a cucerit cinci medalii - una de aur, una de argint şi trei de bronz. Aceasta a fost cea mai slabă clasare a delegaţiei României în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice după al doilea război mondial, locul 47.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE