Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Irina Radu, audiată la Parlament despre nedifuzarea interviului cu Dacian Cioloş la TVR

Postat la: 28.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Irina Radu, preşedinte-director general al Televiziunii Române, a declarat, pentru News.ro, că va fi audiată, luni, la Parlament, în legătură cu nedifuzarea interviului cu prim-ministrul Dacian Cioloş în emisiunea "Viaţa satului" de duminică.

"Prin interzicerea înregistrării cu Dacian Cioloş, TVR îşi confirmă statutul de televiziune de casă a PSD. Fără nicio legătură cu campania electorală care se desfăşoară în aceste zile, înregistrarea cu premierul României avea ca subiect teme de larg interes pentru agricultori şi fermieri. Să ne amintim că Dragnea a scos TVR de pe lista instituţilor finanţate de la bugetul de stat tocmai pentru a fi mai uşor controlată de către PSD. Astăzi voi sesiza CNA pentru acest veritabil act de cenzură, act nepermis într-o democraţie europeană", a anunţat Gigel Ştirbu, luni, pe pagina lui de Facebook. Televiziunea publică a anunţat, duminică, amânarea difuzării interviului acordat de prim-ministrul Dacian Cioloş emisiunii "Viaţa Satului", invocând perioada de campanie electorală şi faptul că demnitarul este imaginea unuia dintre partidele politice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE