Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Irina Truică, audiată la DIICOT

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Irina Truică este audiată, vineri dimineața, la DIICOT, în dosarul BRD în care este cercetat fostul ei soț, Remus Truică. Fostul soț al Irinei Truică, Remus Truică a obținut 15 credite în valoare totală de 35 de milioane de euro, pe care le-a externalizat în Monaco, Austria, Elveția, Cipru, prin firme special înființate.

El a investit banii în principal imobiliare și ambarcațiuni de lux. Truică a obținut creditele ipotecând niște terenuri mult supraevaluate. Surse judiciare spun că terenurile erau de fapt drepturi litigioase deținute de prințul Paul de Lambrino pe care le-ar fi cumpărat Truică.

În schema de fraudare a BRD, Truică și-a implicat și fosta soție, Irina, cu care a fost în litigiu pentru custodia copiilor lor. A fost și un scandal de presă după ce Remus Truică și-a „răpit" copiii și nu i-a permis soției să-i vadă. Atunci, Irina Truică a făcut primele dezvăluri despre afacerile necurate ale lui Remus Truică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE