Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jepp-ul Radioului public, taxi pentru directorul Ovidiu Miculescu de la Bucureşti la Belgrad

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Societatea Romana de Radiodifuziune, adica Radioul public, a ajuns feuda presedintelui-director general Ovidiu Miculescu, mai cunoscut pe vremea cand era instructor central al UTC si ulterior PCR, sub numele de „Canoe". Managerii studiourilor teritoriale sunt revoltati de aranjamentele si deciziile aberante ale presedintelui Ovidiu Miculescu, dar si de managementul dezastruos si ingineriile financiare si de personal pe care le-a regizat de cand se afla in fruntea postul national de radio.

Ultima „performanta" a lui „Canoe" Miculescu a fost realizata la sfarsitul lunii octombrie 2015. Pe data de 24 octombrie 2015, Ovidiu Miculescu a sarbatorit 29 de ani de la casatoria cu Simona Miculescu. Dar cum la inceputul lunii iunie 2015, Simona Miculescu, care era reprezentant permanent al Romaniei la Organizatia Natiunilor Unite (ONU), fusese numita reprezentant al secretarului general al ONU si director al Biroului Organizatiei Natiunilor Unite de la Belgrad, seful radioului public a tinut sa sarbatoreasca ziua casatoriei in capitala Serbiei.

Ca atare, un jeep al Societatii Romane de Radiodifuziune l-a dus pe Ovidiu Miculescu pana la Resita, iar soferul s-a intors singur inapoi la Bucuresti. De aici, Ovidiu Miculescu si-a continuat drumul catre Belgrad cu o Skoda Octavia condusa de catre Laura Sgaverdea, managerul Studioului Regional Radio Romania Resita. Adica, vreo 700 km, parcursi cu autoturismele postului public doar ca directorul „Canoe" Miculescu sa aniverseze la Belgrad, alaturi de sotie, 29 de ani de la casatorie. Adica, s-a distrat pe banii publici. Trebuie precizat ca Societatea Romana de Radiodifuziune are peste 2.200 de angajati, iar presedintele- director general Ovidiu Miculescu, omul garantat si sustinut de Victor Ponta, și-a impus oamenii în aproape toate funcțiile de conducere din radio, îndepărtând profesioniștii și aducând apropiați din afara radioului.

Ca atare, Radioul Public a fost in centrul unor scandaluri media ca urmare a ingineriilor financiare girate de „Canoe" Miculescu, dar si numeroase acuzații penale și de incompatibilitate. Președintele Ovidiu Miculescu are o sentință de incompatibilitate din partea Curții de Apel București, urmând ca în perioada urmatoare Curtea Suprema de Justitie să dea verdictul final. Totodata, alți manageri și membri ai comitetului director garantati de „Canoe" Miculescu au primit condamnări penale sau decizii de incompatibilitate. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, procurorii DNA aproape au finalizat un dosar în care figurează si Ovidiu Miculescu, președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune, unde este acuzat de corupție şi de management dezastruos.

Se estimeaza ca procurorii DNA vor încheia cat de curand cercetările cu privire la acuzații de fraudare a fondurilor europene şi pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu şi conflict de interese de către conducerea Radioului Public. De asemenea, exista informatii ca DNA are in lucru si un dosar privind înființarea postului de radio de la Chișinău. Conform unor informatii venite din zona baietilor cu ochii roata, zilele lui Ovidiu Miculescu in fruntea Radioului Public sunt numarate, iar dezvalurile aparute pana acum despre „performatele" manageriale ale acestuia sunt doar cateva picaturi dintr-un ocean de ilegalitati.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE