Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












José Carreras a dedicat o Ave Maria victimelor din Colectiv

Postat la: 27.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

José Carreras a susţinut, joi seara, ultimul său concert la Bucureşti, unul dintre momentele emoţionante ale spectacolului fiind interpretarea piesei "Ave Maria", pe care artistul a dedicat-o victimelor din incendiul de la Colectiv.

Concertul, intitulat "A life in Music", a fost dirijat de David Gimenéz, nepotul celebrului interpret. José Carreras a fost acompaniat de Orchestra Filarmonicii "George Enescu", alături de el urcând pe scenă soprana Nataliya Kovalova. Concertul face parte din turneul de adio al lui José Carreras.

José Carreras a interacţionat o singură dată cu publicul român, celebrul tenor dedicând piesa "Ave Maria", de Franz Schubert, celor 60 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv.

Tenorul a transmis toate gândurile bune familiilor victimelor acestei tragedii. De asemenea, când José Carreras şi Nataliya Kovalova interpretau piesa "Ave Maria", pe cele două ecrane situate în dreapta şi stânga scenei au fost proiectate imagini cu cei 60 de tineri care au murit în tragedie, transmite Mediafax.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE