Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Judecătorarea Georgeta Barbălată a fost condamnată la 4 ani de închisoare

Postat la: 22.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul judecător de al înalta Curte de Casație și Justiție, Georgeta Barbălată a fost condamnată, luni, de foșii ei colegi la 4 ani de închisoare cu executare pentru favorizarea infractorului. 

Judecătoarea Georgeta Barbălată a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare. Fostul procuror general adjunct al României a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare și 7 ani termen de încercare. Aceeași pedeapsă a fost dictată și pentru Mihai Vlad, fost şef al SIPI Ilfov.
Ea şi-a dat demisia din magistratură chiar azi, înainte de aflarea deciziei. În acelaşi dosar a fost condamnat şi un fost Procuror General, Sâmpetru Marcel, la 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 7 ani.
Fostul sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna Ilfov, Mihai Vlad, a primit o condamnare de 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 7 an

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE