Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus și Carmen Iohannis au fost la Festivalul de Teatru de la Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis și soția sa au participat, sâmbătă seara, la Festivalul de Teatru de la Sibiu, eveniment înființat pe vremea când actualul președinte era edil al orașului. Cei doi au asistat la o piesă de teatru, iar Prima Doamnă a atras toate privirile prin ținuta aleasă pentru acest eveniment.

"Am fost prezent aseară la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, unde am avut plăcerea de a viziona piesa „Ultima bandă a lui Krapp". În aceste zile culturale, Sibiul reunește oameni care au venit din toate colțurile țării și ale Europei. Pentru mine, este o mare bucurie să văd că România s-a transformat într-un reper cultural la nivel european", a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook alături de două imagini de la eveniment.

Totuși, cea care a atras privirile a fost Prima Doamnă care a ales să poarte o rochie de cocktail, deasupra genunchiului, cu pantofi cu toc si cu un zâmbet larg. Carmen Iohannis a atras toate privirile, a primit un buchet de trandafiri albi de la directorul festivalului si nu s-a ferit sa îşi exprime încântarea."Oooo, ce frumoase sunt! Bine v-am găsit! Buna seara! Guten Abend!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE