Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis a făcut publică Strategia de Apărare a Țării pentru 2015-2019

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri la parlament, Strategia Națională de Apărare a țării pentru 2015-2019. Documentul a fost făcut public la doar câteva zile după ce a fost dezbătut și aprobat în Consiliul Superior de Apărare a Țării.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a trimis, vineri, Parlamentului, Strategia Naţională de Apărare a Ţării.

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a transmis preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţie, solicitarea de a adresa Parlamentului un mesaj referitor la Strategia Naţională de Apărare a României, în şedinţa reunită a celor două Camere, luni, 22 iunie, începând cu ora 17.00, menţionează sursa citată.

Preşedintele Iohannis a declarat, marţi, că le-a prezentat membrilor CSAT Strategia Naţională de Apărare, intitulată "O Românie puternică în Europa şi în lume", un document "integrator, care oferă o viziune şi o direcţie în materie de securitate naţională".

VEZI aici STRATEGIA NATIONALĂ DE APĂRARE A ȚĂRII

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE