Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis primește luna aceasta un Mercedes S-Klasse de 120.000 de euro

Postat la: 16.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cursul acestei luni, președintele Klaus Iohannis va primi o nouă limuzină pentru deplasările sale în țară. Este vorba de un Mercedes S-Klasse care va fi livrat de Mercedes-Benz România, reprezen¬tanţa locală a grupului Daimler.

Potrivit zf.ro printre caracteristicile cerute în caietul de sarcini se număra următoarele opțiuni: "scaune spate încălzite, ventilate cu funcţie masaj", „tablou de bord cu finisare în piele", „volan multifuncţional îmbrăcat în piele cu inserție de lemn fin". Potrivit aceloraşi surse, limuzina ar fi livrată direct de importator, iar aceasta ar fi o versiune normală a S-Klasse, nu un Mercedes-Maybach S, versiunea de superlux a limuzinei germane. Mode¬lul livrat va fi un S500 4Matic cu ampatament alungit, al cărui preţ standard este de 121.000 de euro cu TVA.

Alături de Mercedes-Benz, la licitaţie au mai participat un dealer Audi, cu limuzina A8, şi unul BMW, ce a candidat cu Seria 7. Contactaţi de ZF, nici SPP şi nici Administraţia Prezidenţială nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect.

În calitate de primar al Sibiului Klaus Ioha¬nnis a utilizat mai mulţi ani o limuzină BMW Seria 7. Foştii preşedinţi Traian Băsescu, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu au circulat tot cu limizine Mercedes-Benz S-Klasse.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE