Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, declarații la Palatul Cotroceni, referitoare la situația în acre este premierul Victor Ponta, acesta fiind urmărit penal pentru fapte de corupție.

"S-a comunicat public ca premierul e învinuit de fapte penale. Dupa pararea mea e o situaţie imposibila pentru România ca premierul sa fie învinuit de fapte penale. Pe de alta parte, pentru România cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla acum e o criza politică

Având in vedere toate acestea, solicit demisia premierului Victor Ponta. Aceste consideraţiuni si solicitarea de demisie le-am comunicat premierului într-o discuţie pe care am avut-o acum câteva minute", a declarat Klaus Iohannis.

Potrivit Constituției, şeful statului are posibilitatea de a-i cere demisia premierului, iar dacă acesta nu va demisiona, atunci președintele poate să îl suspende pe premier din fruntea Guvernului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE