Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klemm: Există mitul că obţinerea vizei SUA e extrem de dificilă; procesul e foarte simplu

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans G. Klemm, a declarat, joi, că deşi există un mit potrivit căruia obţinerea vizei pentru intrarea în SUA este "extrem de dificilă", de fapt procesul de solicitare a vizei este "foarte simplu", scrie Agerpres.

"Administraţia Obama încearcă să obţină schimbarea legislaţiei pentru a extinde programul. În acest moment însă legislaţia din domeniu este un subiect foarte sensibil, aşadar este foarte greu să prevedem când se va schimba legislaţia. Există însă mitul că obţinerea vizei SUA este extrem de dificilă. Colegii noştri de la consulat au subliniat în diverse rânduri că procesul de solicitare a vizei este extrem de simplu", a afirmat Klemm, într-o discuţie online cu utilizatorii de Facebook. El a arătat că "pentru moment" prevederile programului Visa Waiver depind de legislaţia americană, existând un număr de criterii care trebuie îndeplinite pentru ca o ţară să se califice pentru includerea în program. "România a făcut eforturi să le îndeplinească, iar rata refuzurilor evoluează în direcţia potrivită", a adăugat ambasadorul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE