Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lista liberalilor care "au ajutat" la salvarea lui Dan Șova

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un număr de 11 senatori liberali au lipsit, marți din Senat și nu au votat cererea de încuviințare a arestului preventiv în cazul lui Dan Șova. Prezența acestora ar fi putut înclina balanța în favoarea DNA, dar faptul că aceștia, alături de doi senatori ai lui Geoană și alți doi afiliați, a dus la un rezultat așa cum își doreau social-democrații.

De la vot au lipsit senatorii PNL: Antonescu Crin, Boagiu Anca, Bodea Cristian Petru, Chiru Gigi Cristian,Dumitrescu Iulian, Popa Mihaela, Popescu Corneliu, Popescu Dumitru Dian, Mihai Neagu, Grigoras Viorel, Florian Daniel Cristian, scrie stiripesurse.ro.

Suplimentar, doi senatori din partidul lui Mircea Geoana - Ioniţă Aurel Dan si Tătaru Dan  - au lipsit de la vot. Au mai lipsit, de asemenea, Tudor Chiuariu si Varujan Vosganian, afiliaţi la grupul PNL.

Având în vedere faptul că solicitarea Parchetului de încuviințare și reținere a senatorului PSD Dan Șova a fost respinsa cu 72 de voturi "contra" si 66 de voturi "pentru", cei 11 senatori PNL si 2 senatori PSRO au dus la salvarea fostului ministru al transporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE