Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Liviu Dragnea a lăsat Sectorul 4 pe mâna interlopilor

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ceea ce se intampla la ora actuala la Primaria Sectorului 4 dupa inscaunarea ca edil interimar a pesedistului Daniel Baluta pare un scenariu de-a dreptul trist. Imediat dupa ce a preluat butoanele primariei, Daniel Baluta a inceput sa conducă dupa bunul plac, in functie de interesele sale sau ale grupului care il sustine si il protejeaza.

Astfel, a inceput o goana nebuna pentru epurarea oamenilor fostului primar, chiar daca acestia avea posturile ocupate pe baza de concurs. Totodata, Baluta a vrut sa-si umfle muschii la comerciatii din Sectorul 4, si a declansat un scandal monstru prin evacuarea celor care detineau legal spatii comerciale la Piata Sudului. Mai mult, in timpul acestui scandal, Daniel Baluta s-a baricardat in primarie, si, incredibil, el a dat dispozitie sa nu se permita accesul in institutie a unor consilieri locali de la Sectorul 4 care vroiau sa aplaneze conflictul de la Piata Sudului.

Ca urmare acestor incidente greu de imaginat intr-o capitala europeana, Daniel Baluta s-a ales cu mai multe plangeri la Politia Capitalei si IGPR, dar si catre DNA, Parchetul General si chiar la conducerea PSD, mai exact la Liviu Dragnea. Deocamdata, aceste sesizari ale consilierilor locali au fost musamalizate, si astfel, Daniel Baluta isi continua nestigheit razboiul de guerila declansat in Sectorul 4 impotriva unor consilieri locali. Insa, ceea ce se stie dar se spune mai putin este faptul ca Daniel Baluta este sprijinit in acest razboi de catre o serie de serie de interlopi din Clanul Sportivilor.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, doi reprezentanti ai acestui clan sunt permanent langa edilul interimar de la Sectorul 4, unul dintre ei fiind chiar consilier local. Mai mult, Daniel Baluta a pus la dispozitia unuia dintre reprezentantii Clanului Sportivilor un birou in sediul Primariei Sectorului 4. Mai nou, Daniel Baluta a anuntat ca va candida la alegerile locale din vara din partea PSD pentru fotoliul de primar al Sectorului 4. Ca atare, el sustine ca la intalnirea liderilor PSD, de la sfarsitiul acestei saptamani de la Piatra Neamt, va fi desemnat de Liviu Dragnea sa fie candidatul PSD la Primaria Sectorului 4.

Din informatiile detinute de ZIUAnews, edilul interimar de la Sectorul 4 vrea ca pana la alegerile din vara sa dea doua tunuri de mari proportii: sa privatizeze, pe repede inainte, Administratia Domeniului Public si Privat Sector 4 si sa vanda toate pietele din Sectorul 4 controlate de primarie. Este destul de clar ca principalii beneficiari ai celor doua tunuri regizate de Daniel Baluta sunt cei din Clanul Sportivilor.

Trebuie subliniat faptul ca la ora actuala, Daniel Baluta ocupa ilegal fotoliul de edil interimar al Sectorului 4 intrucat prin hotărârea nr. 186/26.11.2015 el a reuşit cu succes să se dea singur afară din Consiliul Local sector 4 pentru ca a solicitat Consililui introducerea pe ordinea de zi a vacantării postului de consilier al lui Daniel Băluţă, adică al lui. Ca atare, Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat vacantarea postului de consilier a lui Daniel Băluţă, ceea ce automat inseamna ca el nu mai putea fi si primar interimar pentru ca nu mai era consilier local, conform legii.

Cand si-a dat seama de gafa a incercat sa repare totul promovand o noua hotarare de invalidare a demisiei sale, punând atunci efectiv presiune pe Consiliului Local si amenintand consilieri locali sa invalideze demisia sa, dar fara succes. In schimb, prefectul Capitalei- Paul Petrovan, refuza sa-l demita pe edilul interimar pe motiv ca, vezi Doamne, nu se gaseste hotararea Consiliului Local de demisie a lui Daniel Baluta.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE