Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea acuzat de alegeri fraudate si umflarea prezentei la vot

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daca Liviu Dragnea a candidat de unul singur pentru sefia PSD, nu mai era important daca va castiga, desi buletinul de vot avea doua sectiuni (da si nu). Dragnea, insa, a fost interesat de prezenta la acest vot a membrilor PSD, dar si de raspunsul la chestionar, ceea ce a transformat alegerile intr-un referendum intern, capitol atat de cunoscut actualului lider al partidului.

Dragnea este condamnat penal in Dosarul Referendumului, asteptand un nou termen in recurs, la completul de 5 al ICCJ. Deocamdata este singurul sef de partid condamnat penal. Urmeaza ca Inalta Curte sa decida daca-i mentine pedeapsa, sau daca il achita, fapt mai greu de acceptat, dat fiind acuzele cu manevrarea voturilor.

Iata ca aceleasi acuze apar acum si la "referendumul" intern al PSD. Cei din jurul lui Dragnea s-au grabit sa anunte ca seful lor a castigat cu votul a 81,23%, in vreme ce alti lideri ai PSD, din tabara lui Victor Ponta, se intreaba de unde acest procent, daca in capitalele de judete media a fost de 62%. De pilda Iasi - fief al PSD - 61%, Dambovita - 60,8%, Tulcea - 65%, Craiova - 58% etc.

Este greu de crezut ca daca in capitalele de judete, acolo unde se afla organizatiile locale si grosul membrilor s-a inregistrat un astfel de procent, in restul teritoriului (orasele, sate, comune) a fost o prezenta de 100%, iar pe alocuri de "peste" 100%, ca sa rezulte procentul de 81%, ca medie intre 60% si 100%. Asa ca unele voci din PSD il acuza deja pe Liviu Dragnea, deocamdata pe la colturi, de alegeri fraudate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE