Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea îi cere lui Victor Ponta "să clarifice fără dubiu" că nu susţine alt partid: "Nu putem vorbi de împăcare pentru că nu ne-am certat"

Postat la: 11.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Ţebea, că Victor Ponta trebuie să clarifice dacă susţine sau nu Partidul România Unită (PRU), adăugând că nu s-a certat cu fostul premier şi că acesta urmează să promoveze programul de guvernare al social-democraţilor.

Dragnea a afirmat că i-a cerut lui Ponta să facă acelaşi lucru ca orice membru al PSD care se implică în campania electorală. "Nu putem vorbi de împăcare pentru că nu ne-am certat. Am avut o comunicare foarte inteligentă în doi. Am avut o discuţie bună, lungă, în care am discutat mult despre ce se întâmplă astăzi în România, aşa cum am discutat, în 2010, când am discutat să pornim un proiect, care s-a dovedit a fi bun. Am discutat ce provocări sunt în faţa ţării noastre, câte lucruri trebuie schimbate, rânduiala care trebuie pusă în toate instituţiile şi-n economie şi nu numai, despre partid, despre viitor. Din punctul meu de vedere discuţia a fost bună, corectă, a fost o discuţie relaxată, între doi prieteni, a venit la mine acasă. Sigur că am discutat şi despre subiectul ăsta. El trebuie să clarifice fără dubiu că nu susţine alt partid. Este un lucru cinstit, firesc pe care trebuie îl facă orice membru PSD, care se implică în campania electorală", a declarat preşedintele PSD. Liviu Dragnea a mai a spus că este prematur să se vorbească despre ce funcţii vor ocupa fiecare dintre liderii partidului, după alegerile din 11 decembrie, într-un eventual guvern PSD-ALDE.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE