Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea, reacţie ireală după demisia lui Vasile Blaga

Postat la: 28.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a postat un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea PNL, în urma punerii sub urmărire penală de către DNA. Astfel, deşi este condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", Dragnea scrie că demisia lui Blaga nu schimbă nimic, PNL, dar mai ales PDL, fiind un partid care a făcut mult rău României.

"Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situația PNL. Este acelasi partid care a făcut mult rău României si mă refer în special la fostul PDL", a scris Dragnea, pe Facebook. Miercuri, Vasile Blaga a demisionat din funcția de copreședinte al Partidului Național Liberal și de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, după ce procurorii DNA au dispus urmărirea penală a sa pentru trafic de influență, pentru fapte care ar fi fost săvârșite în perioada în care era secretar general al unui partid aflat la guvernare. Conducerea PNL se va reuni până la sfârșitul acestei săptămâni pentru a decide varianta de urmat după demisia lui Vasile Blaga din funcția de copreședinte al liberalilor și de coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare, potrivit purtătorului de cuvânt al partidului, Adriana Săftoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE