Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Liviu Dragnea s-a separat de Bombonica

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Liviu Dragnea trece printr-o perioada mai putin fasta din viata lui, mai ales dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul referendumului, fapt pentru care a fost obligat sa demisioneze de la sefia Ministerului Dezvoltarii Regionale.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, lovitura de gratie i-a fost data lui Liviu Dragnea de catrec sotia acestuia, Bombonica. Insa, de anul trecut aceasta a decisa sa se separe de liderul PSD si ca urmarea a faptul ca Dragnea cam uitase de familie, adica de sotie si cei doi copii, dupa ce ajunsese ministru.

Viata politica tumultoasa a Capitalei l-a fascinat pe Liviu Dragnea, dar totodata l-a indepartat de meleagurile teleormanene. Ca atare, in ultimul an, la evenimentele mondene ale unor lideri PSD, Liviu Dragnea a venit neinsotit, adica fara sotia sa- Bombonica, cu care este impreuna din timpul facultatii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE