Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lobby american pentru eliminarea vizelor pentru români

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit postului bulgar Nova TV, doi senatori americani, Mark Kirk (republican) si Barbara Mikulski (democrata), au depus in Congresul SUA un proiect care prevede eliminarea obligativitatii vizelor de calatorie pentru cetatenii romani, bulgari, polonezi si croati.

Proiectul este rezultatul actiunilor de lobby facute de comunitatea polonezilor din orasul american Chicago. Senatorul republican Mark Kirk a explicat ca tarile care vor sa beneficieze de un regim fara vize la calatoriile cetatenilor in Statele Unite trebuie sa intensifice cooperarea cu serviciile secrete americane. Conform site-ului Congresului SUA, senatoarea Barbara Mikulski a depus pe 4 iunie, la Comisia Juridica a Senatului, un proiect pentru modificarea Sectiunii privind acordarea vizelor de calatorie a Legii americane a imigratiei. Coinitiator al proiectului legislativ este senatorul republican Mark Kirk.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE