Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LOCALE 2016: Iata care vor fi primarii de sectoare si primarul Capitalei

Postat la: 28.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sociologul Marius Pieleanu a dezvaluit cine crede, conform sondajelor sale de opinie, că vor fi viitori primari ai celor șase sectoare din București, dar și edilul Capitalei.

La sectorul 1, Alexandru Nazare, deputat PNL, are cele mai mari șanse, a opinat sociologul Marius Pieleanu. La sectorul 2, șanse mari pare că aibă Dumitru Pelican, datorită notorietății sale, este de părere sociologul. Pieleanu îl dă ca și câștigător la sectorul 3 pe Robert Negoiță (PSD), iar la sectorul 4, pe Cristian Popescu Piedone. De asemenea, și fostul primar de la sectorul 5, Marian Vanghelie, pare să facă cea mai bună performanță dintre toți contracandidații săi, a comentat sociologul. În sectorul 6, Marius Pieleanu este de părere că bătălia electorală va fi câștigată de independentul Ștefan Florescu. De departe, Primăria Capitalei îi va reveni Gabrielei Firea, crede sociologul Marius Pieleanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE