Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LOTERIA BONURILOR 2. Peste 1300 de posibili câștigători. Se va organiza o a doua tragere la sorți

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este foarte posibil să se aplice noile prevederi ale loteriei bonurilor fiscale deoarece, și de aceastăd ată, numărul deținătorilor de bonuri fiscale câștigătoare depășește 100. Astfel că cei 100 de câştigători ai loteriei bonurilor fiscale vor fi stabiliţi, cel mai probabil, în urma unei tombole. 

Potrivit raportărilor principalilor operatori de carduri, în data de 23 mai s-au făcut peste 1.300 de cumpărături în valoare de 135 de lei.
Toţi cei care au păstrat bonurile se califică pentru o a doua extragere. În cursa pentru milionul de lei pus în joc de Ministerul de Finanţe vor intra şi cei care au plătit numerar sau cu tichete de masă, al căror număr nu este cunoscut încă.

Bonul sau bonurile, în original, trebuie depuse la direcţiile fiscale până pe 28 iulie. De asemenea, dosarul trebuie să conţină şi o copie a actului de identitate, alături de o cerere disponibilă pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE