Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LOTERIA BONURILOR - 28 iunie. Bonurile câștigătoare sunt din data de 23 mai

Postat la: 28.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Finanțelor a organizat, duminică, 28 iunie, cea de-a doua tragere la sorți din cadrul LOTERIEI BONURILOR. Ca urmare a extragerii, bonurile câștigătoare sunt cele din data de 23 mai, în valoare de 135 de lei. Deținătorii acestor bonuri sunt invitați să se prezinte la sediile ANAF.

Ulterior, dintre bonurile astfel rezultate, se vor extrage maximum 100, care vor împărți premiul de un milion de lei, ceea ce înseamnă că valoarea medie a câștigului per bon va fi de minimum 10.000 de lei.

Începând cu intrarea în vigoare a noii legi la extragerile loteriei bonurilor fiscale din perioada următoare se vor acorda un număr de maxim 100 premii, scriu consultanții de la Benta Consult.

Legea nr. 166/2016 prezintă două structuri conceptuale distincte: introduce o nouă procedură privind câștigătorii la loteria bonurilor fiscale; b. corectează o eroare legislativă din OG nr. 28/1999 privind casele de marcat fiscale cu privire la aplicarea sancțiunii contravenționale asupra operatorilor economici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE