Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitura de teatru! Deputații au decis: Taxa TV şi RADIO va fi eliminată

Postat la: 25.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputaţii au votat, marţi, eliminarea taxei radio-TV cu 109 voturi "pentru", 38 "împotrivă", 3 abţiner, însă urmează şi votul final asupra proiectului de lege iniţiat de Liviu Dragnea.

Astfel, prin votul depuaţilor la articolul 4 a fost adoptat în forma în care a venit de la Senat, forma iniţiatorului. Deputatul PNL Andreea Paul a acuzat PSD că "pune pumnul în gura" TVR şi Radio. "Acest vot este o uriaşă greşeală a Parlamentului. (...) Ceea ce vă doriţi este să puneţi pumnul în gura TVR şi Radio.

Propunerea legislativă iniţiată de mai mulţi parlamentari PSD, printre care şi Liviu Dragnea, care duce la anularea a 102 taxe nefiscale, a fost adoptată într-o procedură de urgenţă lunea trecută de Senat, cu 89 de voturi pentru, o abţinere şi 17 voturi împotrivă

Din rândul celor 102 taxe propuse pentru a fi eliminate fac parte timbrul de mediu pentru autovehicule, 33 de taxe consulare şi de cetăţenie, 20 de taxe de la Registrul Comerţului, taxele radio-TV, taxa suplimentară pentru eliminarea paşaportului, 22 de taxe pentru pierderea sau modificarea actelor, 13 taxe extrajudiciare de timbru şi taxele pentru permisele de pescuit recreativ/sportiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE