Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mădălina Puşcalău, noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Postat la: 01.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul purtător de cuvânt al preşedintelui este Mădălina Puşcalău, anunţul fiind făcut miercuri, într-o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni. Șeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie anul trecut când Tatiana Niculescu-Bran și-a anunțat retragerea. Bran s-a retras din funcţie la scurt timp de la numire, în aprilie 2015, spunând că decizia a fost motivată de constatarea că relaţia sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

Bran a fost numită în 22 decembrie 2014 în funcţia de consilier prezidenţial, după ce Klaus Iohannis anunţa, în 8 decembrie, pe când era preşedinte ales, că aceasta va fi purtătorul său de cuvânt după preluarea funcţiei de şef al statului. Mădălina Puşcalău a fost căsătorită cu un consilier politic, (Alex Mazilu) de care s-a despărţit pentru un pilot Tarom care conduce aeronava prezidenţiala (Emil Dobrovolschi).

Puşcalău a demisionat în decembrie 2014 de la B1 TV, din motive profesionale, dar se pare că şi în viaţa personală apăruseră schimbări importante. Puşcalău era măritată din 2012 cu fotograful şi consilierul politic Alex Mazilu, dar din toamna lui 2014 era deja implicată într-o relaţie cu pilotul Tarom Emil Dobrovolschi, pe care îl cunoscuse, se pare, în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială. Dobrovolschi, care are doi copii dintr-o relaţie anterioară, este considerat unul dintre cei mai buni piloţi ai Tarom.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE