Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Madalin Voicu, numit sef al Consulatului General al Romaniei la Bonn

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Madalin Voicu, deputat PSD, a fost numit consul general, sef al Consulatului General al Romaniei in Germania. Hotararea a fost luata in sedinta de guvern de miercuri.

"Incepand cu data incheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Madalin Stefan Voicu se numeste consul general, sef al Consulatului General al Romaniei la Bonn, Republica Federala Germania", se precizeaza intr-o informatie de presa a Guvernului. De asemenea, in sedinta de guvern de miercuri s-a mai decis si numirea lui Mihai Botorog in calitatea de sef al Consulatului General al Romaniei la Marsilia, Republica Franceza.

Deputatul PSD Madalin Voicu anunta marti ca isi doreste sa iasa din politica romaneasca cat de curand posibil, aratand ca nu mai intelege sa faca "politica usor diletantista, cu ipocrizii, minciuni si inselaciuni". "Eu vreau sa ies din politica foarte repede. Asta insemnand maxim o luna de zile. In momentul in care voi iesi din politica, eu nu o sa arunc cu pietre sau sa critic. (...) Vreau sa imi aleg un alt drum, in alta directie, unde voi reusi probabil sa fac mult mai mult", spunea Madalin Voicu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE