Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Magistratii implicati in dosarul de viol de la Vaslui, cercetati disciplinar

Postat la: 24.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Veste buna de la Inspectia Judiciara! A inceput cercetarea disciplinarea fata de unii magistrati implicati in dispunerea masurilor preventive in cauza aflata pe rolul Judecatoriei Vaslui care are ca obiect savarsirea infractiunii de viol si lipsire de libertate in mod ilegal.

"Urmare a verificarilor prealabile efectuate de Inspectia Judiciara incepand cu data de 23 iunie 2015, la data de 24 iulie 2015, inspectorii din cadrul Directie de inspectie pentru judecatori si a Directiei de inspectie pentru procurori, in temeiul art. 45 alin. 6 lit. b din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, au inceput cercetarea disciplinara fata de unii dintre magistratii implicati in dispunerea masurilor preventive in cauza aflata pe rolul Judecatoriei Vaslui ce are ca obiect savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal", se precizeaza intr-un comunicat al Inspectiei Judiciare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE