Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












MAI intervine în scandalul Carla's Dreams. Reacţia trupei

Postat la: 07.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Afacerilor Interne a postat un mesaj, pe contul său de Facebook, în care susţine că membrii trupei Carla's Dreams au intrat în ţară cu documente valabile şi precizează că în România datele personale sunt protejate prin lege.

Precizarea celor de la MAI vine în contextul în care reprezentanţii instituţiei au primit întrebări dacă pot confirma identitatea membrilor trupei Carla's Dreams, din fotografiile recent apărute în spaţiul virtual. "Am fost întrebaţi dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla's Dreams din fotografiile recent apărute în spaţiul virtual.

Vă spunem că informaţiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informaţii bancare, informaţii medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor. Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla's Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile...deci au identitate. Cu identitatea cunoscută perfect sau imperfect... bucuraţi-vă de muzica lor!", precizează MAI.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE