Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Mai tare decât Oprea şi Ponta: Secretarul de stat Dragoş Titea s-a deplasat cu elicopeterul Ministerului Transporturilor catre mare

Postat la: 08.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca sa scape de canicula de afara, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragos Titea a gasit o modalitate inedita de a se deplasa catre litoralul Marii Negre. Ca un baron cu staif care se respecta, Dragos Titea a avut la dispozitie un elicopeter al Scolii Superioare de Aviatie Civila, institutie aflata in subordinea Ministerului Transporturilor ca sa-l transporte pe acesta catre Constanta.

Astazi, un elicopter al Scolii Superioare de Aviatie Civila a decolat astazi la orele 13.00 de pe Aeroportul Baneasa avand la bord pe secretarul de stat Dragos Titea, insotit de cinci doamne, dintre care una era chiar secretara sa favorita la toate deplasarile interne si externe- Alexandra Florea. Dragos Titea participa azi la Constanta la un eveniment organizat de catre Regia Autonoma "Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA". Imediat dupa aterizat cu la Constanta cu Dragos Titea si insotitoarele sale,, elicopeterul Scolii Superioare de Aviatie Civila s-a intors gol catre Bucuresti.

Contactat de ZIUAnews, Dragos Titea neaga ca s-a deplasat cu elicopterul Scolii Superioare de Aviatie Civila catre Constanta. „Eu am venit la Constanta la actiunea celor de la ROMATSA cu masina si nu cu elicopterul, Nu este adevarat" , a declarat el pentru ZIUAnews. Astfel, Dragos Titea minte ca s-a deplasat cu masina catre Constanta, dar este contrazis de catre cei de la Aeroportul Baneasa de unde a decolat azi la orele 13.00. La aceasta actiune participa si directorul general al ROMATSA, Aurel Stanciu, dar caare a ajuns la Constanta aseara, insa cu masina de serviciu. Nici premierul Victor Ponta sau vicepremierul Gabriel Oprea nu-si permit sa zboare cu elicopterul catre mare, ci doar atunci in situatii deosebite cum ar fi innundatii sau alte calamitati deosebite. Titea a profitat astfel din plin de lipsa unui ministru plin al Transporturilor după ce Ian Rus a demisionat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE