Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Managerul Spitalului Malaxa, demis. DNA face percheziții

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Secureanu a fost demis din funcţia de manager spitalului Nicolae Malaxa din Capitală. Anunţul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Procurorii DNA efectuează percheziţii la această oră la sediul spitalului Malaxa.

Ei caută contractele încheiate de spitale despre care a scris jurnalistul Cătălin Tolontan: RYS, prin care s-au scos de mii de ori bani cash; Yarouse Jewelery, prin care s-a curăţat instrumenarul medical; Elite Funerals, prin care s-au plătit înmormântările pilelor din mai multe primării. Unitatea sanitară ar fi plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii sub pretextul că aceasta va curăţa instrumentarul de la Secţia Ginecologie-Sterilizare. În realitate, banii erau folosiţi pentru plata unor cadouri către o femeie despre care se spune că ar fi iubita managerului. Florin Secureanu scotea bani din bugetul spitalului pe baza unor facturi fictive. Doua astfel de facturi au fost eliberate la începutul acestui an şi sunt în valoare de 4.850, respectiv 9.500 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE