Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marfar deraiat. Circulația feroviară Câmpia Turzii-Cluj Napoca a fost blocată

Postat la: 14.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tren marfar a deraiat, miercuri dimineaţă, în zona Valea Florilor din apropierea municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj, iar trei vagoane încărcate cu motorină s-au răsturnat, relatează Mediafax.

Traficul feroviar este blocat în ambele sensuri. "Din două vagoane răsturnate s-au constatat scurgeri de combustibil, dar s-a reușit să se oprească scurgerea, iar la cel de-al treilea vagon se intervine pentru oprirea scurgerii motorinei. Nu există pericol de explozie. ISU Cluj a deplasat la locul intervenției două autospeciale. Trafiul feroviar este blocat pe ambele sensuri între Cluj-Napoca și Câmpia Turzii", a spus p urtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, trenul marfar avea în componență 18 vagoane încărcate cu diverși combustibili. Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, a declarat, la rândul său, că în urma deraierii marfarului au fost afectate două trenuri locale de călători. "Am luat măsuri și asigurăm transbordarea călătorilor cu autobuze la Cluj-Napoca și Câmpia Turzii pentru a-și putea continua drumul, iar pentru navetiști le punem la dispoziție garnituri de tren de la Cluj spre Boju. La locul deraierii se intervine pentru ridicarea vagoanelor", a spus Brânzan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE