Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Munteanu: "Acesta este doar varful de lance. Vor veni mai multi, pentru ca milioane gandesc ca ei"

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Munteanu, liderul Pietii Universitatii din 1990, invitat la emisiunea Jocuri de Putere cu Rares Bogdan, de la Realitatea Tv, a facut o radiografie a momentului, bazandu-se pe experienta proprie, facand si o paralela cu evenimentele de acum 25 de ani:

"Ce vedeti acum, probabil ca se vor strange 20-25.000 de oameni, ca si in Piata Universitatii din 1990, e doar varful de lance. Acesti oameni au iesit din casa pentru ca nu mai suporta sistemul, coruptia, pentru ca toate s-au adunat. Vor fi din ce in ce mai multi pentru ca sunt milioane care gandesc ca ei. Nu stiu daca maine, dar probail joi, tot joi a inceput si revolutia, vor veni mult mai multi. Eu fac un apel la calm la civilizatie, sprijin orice demers al lor. E vorba de doua generatii, generatia noastra din 90, ajunsa acum la maturitate si cei tineri cu elanul pe care-l aveam si noi cu 25 de ani in urma.

Cei maturi ar trebui sa aiba grija de cei tineri. Trebuie sa se organizeze, cu decenta. Sa caute solutii pentru inlocuirea sistemului, pentru inlocuirea acestui aparat. Cu competenta. Pentru ca demisiile vor sosi, in cateva zile. Nu cred ca acesti oameni corupti de la putere se vor mai agata de scaune si nu cred ca vor folosi forta. Ca in trecut. daca o vor folosi va fi si mai grav, fata de romani, dar si fata de comunitatea internationala, de organismele internationale si europene de care apartin. Iar daca guvernul nu se va trezi, atunci va fi rolul parlamentului sa ia o decizie. Nu trebuie politizat momentul ca in locul celor ce li se cere azi demisia sa vina altii la fel de corupti. Sistemul trebuie inlocuit. Cu calm, cu competenta.", a spus Marian Munteanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE