Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Oprișan e din nou în fața instanței după trei amânări ale recursului

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procesul în care Marian Oprișan este acuzat de abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri, fals și uz de fals se reia vineri la Curtea de Apel Cluj. La termenul din septembrie, magistrații au decis să amâne, pentru a treia oară, judecarea recursului după ce au reaudiat 11 martori din cei 12, ceruți de procurorii Direcției Națioanale Anticorupție.

Completul de judecători ai Curții au cerut o amânare pentru a studia unele înscrisuri care vor fi puse la dosar de către avocatul inculpatului, Gheorghiţă Mateuț. Marian Oprişan a declarat, la termenul trecut, că se va prezenta și în 2 octombrie la Curtea de Apel Cluj, precizând că va veni până când se va termina acest proces. "Chiar aș vrea să se termine. Nu m-am așteptat să vină 11 din cei 12 martori solicitați. Eu sunt supus deciziei finale a magistraților garanți ai statului de drept în România și ai justiției din România", a subliniat Oprişan.

La începutul lunii iunie 2006, Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD, a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, pentru abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri, fals şi uz de fals. Alături de el, în dosar au mai fost inculpaţi vicepreşedintele CJ, Mircea Diaconu, Valeria Teodorescu, directorul Direcţiei Economice, Ion Costeanu, directorul Direcţiei Tehnice, Liviu Rusu, fost şef Serviciu Drumuri şi Poduri din Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE