Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Masonul Rebel Ghiulbenghian: "Regina Vămilor nu e Blejnar, ci Blaga"

Postat la: 03.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Invitat la Antena 3, Florin Ghiulbenghian, cel care a depus la DNA denunțuri împreună cu fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a făcut noi dezvăluiri, susţinând totodată că urmează să facă mai multe denunţuri, în vizor fiind Traian Băsescu şi Vasile Blaga.

Florin Ghiulbenghian, președinte al Fundației EurHONEST, supranumit si Masonul rebel, a reconfirmat apropierea de Traian Băsescu, încă din 2004, în condiţiile în care Băsescu neagă acest lucru. „Băsescu ce-aţi vrea să spună în public? Minte. În cazul în care vor continua minciunile, vor mai apărea detalii din partea mea", a susţinut Florin Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian a spus că cel supranumit "regina vămilor" este Vasile Blaga şi nu Sorin Blejnnar, aşa cum s-a vehiculat. „Regina Vămilor este Vasile Blaga. O informare despre activitatea sa i-am făcut personal. Din păcate multe dintre fapte s-au prescris. Eugen Petrescu, coordona la Modrogan o reţea de trafic de influenţă. Radu Mărgineanu nu a spus nimic de Vasile Blaga. Viorel Comăniţă nu este unul dintre oamenii lui Vasile Blaga, se face o confuzie. Domnii Băsescu şi Blaga nu mai sunt în relaţii bune din 2005. Blaga a refuzat să mai execute ordinele lui Traian Băsescu", a afirmat Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian a vorbit şi despre informaţii apărute în presă, privind relaţiile sale cu americanii, despre care se spune că ar fi foarte apropiat. Unul dintre aceşti apropiaţi ai săi ar fi Harry Giknavorian, o figură importantă a CIA. "Suntem cunoştinţe. Nu ştiu dacă suntem şi rude. La armeni sunt familii foarte extinse. Chiar nu poate să înţeleagă nimeni că mai sunt oameni care îşi iubesc ţara? Trebuie să o facem la ordin? Trebuie să ordone americanii?" , a mai spus Ghiulbenghian.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE