Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mazăre, Strutinsky si Constantinescu isi caută salvarea în insolvenţă

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CONPRESS GROUP SRL este una din firmele importante ale judeţului Constanţa, nu neaparat datorită vechimii (înfiinţată în 1993) sau cifrei de afaceri (aproape 15 milioane de euro în anii buni), ci din cauza structurii asociaţilor: Radu Ştefan MAZĂRE (24%), Sorin Gabriel STRUTINSKY (24%), Nicuşor Daniel CONSTANTINESCU (24%) şi Mihail Gheorghe CÂRCIOG (28%).

Firma a avut o evoluţie oscilantă de la an la an, ciudat fiind faptul că anii profitabili nu au fost cei electorali. Pentru anul trecut, a raportat o pierdere "istorică" de 8,8 milioane lei, la o cifră de afaceri de numai 25,3 milioane lei. "Numai" pentru că în 2013 cifra de afaceri a fost de 39 milioane lei, iar în anii anteriori a fost şi mai mare.

Dacă ne uităm pe evidenţa incidentelor de plată raportate la CIP, putem trage concluzia că firma CONPRESS GROUP SRL nu s-a sinchisit foarte mult de plata obligaţiilor către furnizori (cel puţin în 2013 şi 2014), dovadă fiind cele 139 de bilete la ordin refuzate la plată, în valoare de 7,6 milioane lei. Ultimele incidente au fost raportate în octombrie 2014 şi poartă menţiunea "poprire sau alte măsuri de indisponibilizare instituite pe cont de către o autoritate a statului".

Şi pentru că la un asemenea comportament financiar trebuie să existe şi un răspuns pe măsură, firma a intrat în insolvenţă, oficial la propria cerere. Mai exact, Tribunalul Constanţa a decis deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva CONPRESS GROUP SRL la data de 19.06.2015, în Dosarul 4077/118/2015, desemnând ca administrator judiciar provizoriu "CII Dovîncescu Cristina". Creditorii se pot înscrie la masa credală până la data de 4 august 2015

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE