Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Medic Spitalul Elias: Gabriel Cotabiță a avut noroc. Nu a plătit nimic, totul a fost gratuit (VIDEO)

Postat la: 16.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Starea lui Gabriel Cotabiță este net ameliorată față de cum era când a început perioada de recuperare, potrivit Danielei Safta, medic în cadrul Spitalului Elias, informează B1 TV. Aceasta a mai precizat că în ciuda zvonurilor care au circulat privind costurile perioadei de tratament, Gabriel Cotabiță nu a plătit nimic, ci a fost tratat ca orice asigurat.

"Externare net ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, este purtătorul unui defibrilator autiomat. Scopul este prevenirea aritmiilor severe sau a recurențelor de aritmii severe. Psihologic și neurologic, mult amerliorat față de momentul externării de la Spitalul de Urgență.Va veni la control periodic, monitorizarea lui va fi permanentă din punct de vedere medical. Nu a plătit nimic, a intrat ca orice pacient asigurat. Totul a fost gratuit, complet gratuit. Noi, cei din Elias nu putem spune decât felicitări celor de la Flroeasca, suportul inițial a fost oferit de ei. Deci Gabriel Cotabiță a avut noroc în primul rând prin Spitalul de Urgență, apoi la Elias", a declarat joi Daniela Safta, medic în cadrul Spitalului Elias.

Artistul a avut nevoie de 27 de zile de tratament după ce a fost găsit inconștient pe 8 mai în sala de sport aflată în incinta unui hotel din capitală. Medicii SMURD ajunși la fața locului l-ar fi resuscitat timp de 40 de minute, interpretul suferind un stop cardio-respirator.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE