Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesaj către Gabriel Oprea: Unde este interesul naţional la ROMATSA?

Postat la: 09.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania-ATSR au adresat o scrisoare deschisa (vezi documentul), de fapt un semnal de alarma, catre vicepremierul, Gabriel Oprea, privind managementul dezastruos practicat la R.A. ROMATSA „Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian de catre directorul general Aurel Stanciu, garantat si sustinut de catre UNPR.

Sindicalistii ii atrag atentia lui Gabriel Oprea ca institutia „ este dusa pas cu pas spre „capusare" si distrugere prin noua organigrama ce se vrea implementata de catre directorul general Ion Aurel Stanciu, probabil dupa modelul Romavia ajunsa astazi in faliment". Mai mult, sindicalistii ii transmit vicepremierului Gabriel Oprea ca „singura grija a domnului Stanciu este sa infiinteze directii si servcii noi, cu directori, secretare si tot aparatul birocratic ce se vor impuse in stil sovietic, fara un minim studiu de impact, fara licente si autorizari/certificari (a se vedea raportul Autoritatii Aeronautice Civile)". „Noi credem ca ierarhizarea valorilor si inlaturarea infractorilor din pozitiile cheie ale statului roman sunt probleme ce tin de interesul national", se mentioneaza in scrisoarea deschisa a Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din Romania.

DOCUMENT AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE