Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meteo: Dupa canicula, vin furtunile - cand se face vremea frumoasa

Postat la: 10.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa cateva zile caniculare, vremea se racoreste considerabil si vin furtunile. Daca vineri ne ploua si ne bate vantul, de sambata vremea devine deosebit de frumoasa in toata tara.

Vineri, temperaturile scad semnificativ si in regiunile sudice si estice, vremea devenind normala pentru mijlocul verii in tot teritoriul. Sunt prognozate ploi si vijelii in jumatatea de sud-est a tarii, mai ales in timpul zilei. Mai mult, meteorologii au emis, vineri dimineata, avertizari de tip cod galben de furtuni pentru judetele Buzau, Teleorman si Giurgiu, unde ploua cu grindina si descarcari electrice pana la ora 9.30. Aversele pot depasi 20-25 l/m.

De asemenea, pana la ora 10.30, un cod galben de furtuni este in vigoare si in vestul, centrul si nord-estul judetului Braila, unde aversele vor depasi 25 - 30 l/mp, vor fi descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului. Temperaturile diurne se vor incadra intre 22 de grade in Maramures si 32 de grade in sudul Olteniei.

Se raceste accentuat si in Bucuresti, unde termometrele nu vor indica mai mult de 25 de grade. Norii vor aduce averse cu tunete si fulgere, iar vantul va avea unele intensificari pe parcursul zilei. Se vor inregistra 31 de grade la Craiova, 28 la Timisoara si Iasi, 27 la Oradea si Bacau, 26 la Constanta si 25 la Cluj si Brasov.

De sambata, vremea va fi tocmai buna de plimbari in toata tara. Nu va mai ploua, iar cerul va fi mai mult senin. Vantul ar putea fi un pic mai agitat in regiunile de nord-est si de sud-vest, dar si la munte. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures si 31 de grade in sudul Olteniei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE