Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meteo: Se face din ce in ce mai cald. După care vine seceta!

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vremea continua sa se incalzeasca usor, in fiecare zi adaugandu-se 2-3 grade in termometre. Cerul va fi in general senin, pe alocuri variabil. Vor mai exista innorari pe parcursul zilei, in special la munte si in zona Dobrogei, unde, cu totul izolat, sunt conditii de ploi slabe. De asemenea, dupa caderea serii va ploua pe arii restranse din nord-vestul tarii.

Temperaturile nu vor depasi 30 de grade Celsius, valorile ce vor fi inregistrate fiind normale pentru aceasta ultima decada a lunii iunie. La Arad vor fi 29 de grade, la Timisoara 30 de grade, la Satu Mare 27 de grade, la Cluj Napoca 26 de grade, la Craiova 27 de grade, la Brasov 26 de grade, la Giurgiu 28 de grade, la Constanta 24 de grade, la Galati 27 de grade, la Iasi 28 de grade si Suceava 26 de grade. Si in Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa. Se va incalzi usor, maxima la amiaza fiind de 27 de grade Celsius.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE