Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mexicanii oferă 3,8 milioane de dolari pentru prinderea baronului drogurilor, El Chapo

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procuratura generală din Mexic a oferit luni o recompensă de 60 de milioane de pesos (circa 3,8 milioane de dolari) pentru orice informație despre locul unde s-ar putea ascunde baronul drogurilor Joaquín 'El Chapo' Guzmán, care a evadat sâmbătă din închisoare. Suma oferită este dublă față de cât s-a oferit la prima evadare a liderului cartelului Sinaloa, relatează EFE, citată de Agerpres.

Procurorul general, Arely Gómez, a justificat această majorare a recompensei 'pentru că este vorba de o persoană care a evadat de două ori din sistemul penitenciar și pentru că reprezintă o amenințare pentru securitatea publică". La anunțarea recompensei, Gómez i-a informat pe cetățeni că pot folosi o linie telefonică gratuită pentru a face denunțuri asupra cazului și a prezentat o fotografie recentă a traficantului de droguri, în care acesta apare fără mustață și cu capul ras, potrivit Agerpes.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE