Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Microsoft a încercat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari

Postat la: 25.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steve Ballmer, fostul şef al Microsoft, a declarat că gigantul software a încercat la un moment dat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari. Ballmer a părăsit Microsoft în 2014 şi este acum proprietarul echipei de baschet Los Angeles Clippers şi investitor major în Twitter.

Facebook a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de preluare, iar Microsoft a încercat să cumpere compania atunci când aceasta nu era atât de puternică. Mark Zuckerberg a refuzat, însă, oferta şi a făcut alegerea corectă. Acum, compania pe care o conduce are o valoare de piaţă de 375 miliarde de dolari, iar Zuckerberg o avere de 57 miliarde de dolari.

Ballmer a mai spus că nu şi-a dorit niciodată să cumpere Twitter, companie care la un moment dat era văzută ca o ameninţare pentru Facebook. În ceea ce îl priveşte pe Satya Nadella, actualul lider al Microsoft, Ballmer crede că acesta face o treabă bună prin faptul că pune accent pe serviciile cloud, care au influenţat pozitiv rezultatele trimestriale raportate recent de companie.

Ballmer, care a condus Microsoft în perioada 2000-2014, a declarat că cea mai mare greşeală a sa a fost achiziţia companiei de publicitate online aQuantive pentru 6,2 miliarde de dolari. O altă greşeală, potrivit lui, a fost achiziţia diviziei de smartphone-uri şi telefoane a Nokia pentru 7,2 miliarde de dolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE