Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Microsoft cumpără Linkedin pentru zeci de miliarde de dolari

Postat la: 13.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tranzacție de miliarde de dolari în online. Microsoft anunţă pe pagina sa oficială că este etapa finală pentru achiziţionarea reţelei sociale LinkedIn. Suma are multe zerouri: 26.2 miliarde de dolari. Tranzacţia este anunţată pentru sfârşitul anului.

Reţeaua socială îşi va putea păstra brandul specific, cultura şi independenţa. LinkedIn îşi va păstra şi poziţia de conducere. Jeff Weiner va râmăne CEO, conform declaraţiei lui Satya Nadella, CEO la Microsoft, pe pagina oficială a gigantului.

Este cea mai mare achiziție din istoria Microsoft. Grupul a cumpărat, în trecut, producătorul de telefoane mobile Nokia, pentru 9,4 miliarde de dolari, Skype, pentru 8,5 miliarde de dolari și Mojang AB (creatorul jocului Minecraft), pentru care a plătit 2,5 miliarde.

LinkedIn este cea mai mare şi mai valoroasă reţea socială profesională destinată mediului de afaceri. "Echipa LinkedIn a crescut o afacere fantastică axată pe conectarea profesioniștilor din întreaga lume", a declarat Satya Nadella.

"Împreună putem accelera creșterea LinkedIn, precum Microsoft Office 365 și Dynamics pe măsură ce încercăm să împuternicim fiecare persoană și organizație de pe planetă", a adăugat acesta.

Îmbunătăţirile aduse anul trecut aplicaţiei, printre care o nouă versiune a aplicaţiei sale mobile, care a dus la o creştere semnificativă a nivelului de implicare a membrilor, şi îmbunătăţirea newsfeed-ului, pentru a oferi perspective mai bune în afaceri, au condus la creşterea numărului şi calităţii membrilor, a implicării acestora şi, implicit, o creştere semnificativă a veniturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE