Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihaela Juvara, actriță a Teatrului Bulandra a încetat din viață

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tudor Chirilă a anunțat pe blogul său faptul că Mihaela Juvara, actriță cunoscută a teatrului Bulandra și profesoară de teatru zeci de ani, a încetat din viață, duminică dimineața și a fost înmormântată de familie, marți, la cimitirul Bellu. 

Mihaela Juvara s-a stins din viaţă "discret şi probabil demn, aşa cum a trăit", a scris Tudor Chirilă pe blogul personal, precizând că, în ultimii ani, actriţa "a fost dată uitării".

"A fost actriţă a Teatrului Bulandra, deţinut politic timp de doi ani de zile (victimă a absurdei şi dureroasei «purificări» a dosarelor din anii cincizeci), mama unui băiat care a devenit crucea grea a părinţilor lui în această viaţă, bolnav fiind de o boală care nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăieşti. Apoi a fost profesoara care a pregătit pentru examenul de admitere la IATC, ATF şi mai nou mult dezbătuta UNATC zeci de actori", a spus Tudor Chirilă.

Potrivit acestuia, Mihaela Juvara avea "o suferinţă pulmonară care nu-i mai permitea să umble mai mult de cinci metri fără să fie nevoită să se odihnească câte zece minute".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE