Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Fifor, propunerea lui Ponta pentru Ministerul Transporturilor, spune că nu știe nimic despre asta

Postat la: 22.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Duminică, premierul a anunțat că a transmis președintelui o solicitare prin car cere numirea senatorului de Dolj, Mihai Fifor pe postul de ministru al Transporturilor rămas vacant prin demisia lui Ioan Rus. Totuși, Fifor a declarat că nu a vorbit cu nimeni despre acest lucru.

Mihai Fifor, senatorul PSD pe care premierul autosupendat Ponta l-a propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor în locul demisionarului Ioan Rus, a declarat, că nu a avut "o discuţie oficială" referitoare la preluarea portofoliului Transporturilor.

"O astfel de propunere este onorantă pentru orice membru al Parlamentului, pentru orice membru al partidului nostru. Este un lucru pe care, probabil, fiecare politician şi l-ar dori în carieră. Acum, deocamdată, discută pur speculativ, de aceea am avut şi rugămintea să vedem cum evoluează lucrurile şi după aceea o să avem o discuţie", a declarat Fifor, potrvit Mediafax.

Senatorul a precizat că ultima sa discuţie cu premierul Ponta a fost la momentul moţiunii de cenzură, "pe un subiect diferit" de o eventuală propunere pentru preluarea acestui minister.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE