Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Stănișoară a demisionat din Parlament. Se retrage din politică

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Mihai Stănișoară și-a anunțat demisia din Camera Deputaților, acolo unde activa în ultima perioadă ca și deputat independent afiliat grupului PC-PLR. 

Deputatul Mihai Stănișoară și-a depus miercuri demisia din Parlament, iar secretarul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, citat de Digi 24, a spus că Stănișoară „și-a dat demisia din motive personale, având un alt proiect profesional".

Stănișoară a declarat că vrea să se retragă din politică, cel puțin o perioadă. După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional", precizează Stănişoară, potrivit rtv.net.

Stănișoară a fost membru PDL până în martie 2013. A sărit apoi în barca PNL, unde a stat până în iulie 2014.
A devenit apoi deputat independent, dar activa pe lângă grupul PC-PLR.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE