Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Tudose: "Mișu Negrițoiu a devenit un balon de săpun și trebuie să plece acasă"

Postat la: 01.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a caracterizat în termeni extrem de duri situația lui Mișu Negrițoiu, președintele ASF:

„Când incompetența devine atât de evidentă, e momentul ca cel vizat să plece acasă. În teorie, știu, sună bine. În practică, a fost nevoie de convocarea a 4 comisii parlamentare de specialitate care să decidă, printr-un vot unanim, revocarea lui Mișu Negritoiu de la ASF. Altfel, situația rămânea la fel de dezastruoasă ca și până acum. Mișu Negritoiu nu a cedat, nici când probele neprofesionalismului său au devenit atât de evidente. Ba dimpotrivă, nici nu a catadixit să vina la audierile comisiilor parlamentare. A trimis însă scrisori către parlamentari, în care ne explica el cât de răi suntem noi, dacă îl schimbăm tocmaipe el! Sfidare? Nerușinare? Aroganță? Fugă din fața răspunderii? Inconștientă? Poate că puțin din toate. Cert este că Misu Negritoiu și-a dovedit lipsa de profesionalism și de bărbăție... și a devenit un balon de săpun.

Am demarat efectiv procedura de demitere, pentru că asta era singura soluție parlamentară de-a face dreptate miilor de români, asigurați, transportatori, șoferi și altii... toti dezamăgiți de ASF. Propun eliberarea lui Negritoiu din funcția de conducere a ASF din motive imputabile lui. Prostul management este un motiv imputabil. Și, atunci, s-ar putea să nu mai primească nici salariilor compensatorii, la care tot speră acesta. Adică ar fi aberant să răsplătim suplimentar pe cineva tocmai pentru că este un dezastru în domeniul sau. Sunt convins că parlamentării vor veni la muncă, pentru a vota, în plenul reunit, schimbarea lui Negritoiu de la ASF. În caz contrar, am gira, incompetența și nesimțirea unora cățărați pe funcții bănoase".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE