Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ministrul Andrei Gerea acordă consultaţii nocturne la o halbă de bere

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La inceputul acestei saptamanii, ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, a fost vazut seara pe terasa restaurantului Picadilly din Capitala la o discutie foarte aplicata cu un barbat ceva mai in varsta decat demnitarul.

Timp de aproape doua ore, cei doi au avut un dialog extrem de incins, fiind momente cand isi vorbea chiar in soapta. In acest timp, ministrul Andrei Gerea s-a racorit cu cateva halbe de bere, iar interlocutorul sau, care-l asteptase mai bine de o ora, s-a hidratat cu apa plata cu lamaie. La plecare, cei doi s-au imbratisat si fiecare a plecat in directie opusa celuilalt.

Trebuie precizat ca Andrei Gerea nu este la prima intrare în guvern, mandatul său anterior de ministrul al Economiei, ca urmare a propulsării din partea PNL, a fost unul sters. După demisia din octombrie 2013 a lui Varujan Vosganian, Gerea a gestionat portofoliul Economiei timp de cinci luni în Guvernul Ponta 2, fiind retras de conducerea PNL în condiţiile conturării unor suspiciuni în interiorul partidului legate de infidelitatea sa în relaţia cu Crin Antonescu.

Dupa parasirea PNL, Gerea s-a refugiat la partidul lui Calin Popescu Tariceanu, fapt pentru care a ajuns ca acum sa fie ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri. Absolvent de Cibernetică la ASE, Gerea a intrat în politica la nivel înalt venind din sistemul bancar, acolo unde a fost director de sucursală. În 1999, a fost numit politic, timp de un an, membru în CA al Poştei Române. După două mandate de consilier local la Sectorul 1 (1996-2000 şi 2000-2004), a obţinut altele trei de parlamentar (2004-2008, pe listele Alianţei DA) şi (2008-2012, 2012 - prezent, prin vot uninominal din partea PNL).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE